کمبود کامیون در مراکز توزیع کالا با مشکل مواجه شده است

کمبود کامیون

کمبود کامیون در مراکز توزیع کالا با مشکل مواجه شده است مدتی پس از انتشار درخواست های انجمن های صنفی شرکت های حمل و نقل جاده ای از اعضای خود برای اعزام کامیون به مناطق اعلام شده می گذرد.

در پی این درخواست ها از سوی ادارات دولتی برخی استان ها در شبکه های اجتماعی مطالبی منتشر شد و مضمون این مطالب ها درخواست مراجعه رانندگان و کامیونداران به بنادر و مراکز توزیع بار برای حمل کالا بود و حتی مشوق هایی نیز برای آنها در نظر گرفته شده بود.

مشکل کمبود کامیون در مراکز توزیع کالا
مشکل کمبود کامیون در مراکز توزیع کالا

 

دلایل مشکل کمبود ناوگان

دلیل عمده کمبود ناوگان عدم هماهنگی میزان کرایه حمل بار با هزینه های تمام شده است.

رانندگان بارهای مسافت طولانی را به دلیل استهلاک بالای ناوگان،حمل نمی کنند.

کامیونداران غیر واقعی بودن نرخ حمل،بی عدالتی و مشکلات در بارگیری و مشکلات سوخت و ناامنی جاده ها را علت اصلی این قبیل از مشکلات مطرح می کنند.

چندی پیش رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنفی کارفرمایان کامیونداران کشور گفت:افزایش حدود 30 درصدی کرایه حمل کالا تنها شامل بخشی از کرایه واقعی است و اگر قرار باشد دستمزد واقعی راننده کامیون داده شود به طور قطع به مراتب رقم افزایش کرایه ها بیشتر از این خواهد بود.

رضا تیموری افزود:شاید قبلا زمانی که راننده موتور کامیون را باز می کرد توان جمع کردن و تعمیر سنگین ناوگان را نداشت اما الان با افزایش قیمت لاستیک و لوازم یدکی برخی مالکان شایدتوان باز کردن و تعمیر چرخ کامیون را نیز نداشته باشند.

بیش از 400 هزار دستگاه ناوگان باری در کاربریهای مختلف از خاور تا نفتکش و تریلر در کشور فعالیت دارند و روزی دست کم از یک میلیون نفر در کشور به صورت مستقیم وابسته به فعالیت این تعداد ناوگان باری است.

بیشتر بخوانید

مشکلات دستگاه های ایکس ری

موضوع دیگری که باعث شده تعدادی از رانندگان کامیون از تردد به این بنادر پرهیز کنند دستگاه های ایکس ری موجود در ایست و بازرسی های این گونه مسیرها است که به دلیل نبود امکانات لازم رانندگان مجبور هستند همراه کامیون از دستگاه اسکن عبور کنند که برای حفظ سلامتی خود علاقه ای به انجام این کارندارند.

به همین دلیل است که برخی از آن ها که بنادر جنوبی مسیر اصلی ترددشان بود هم دیگر به این بنادر عزیمت نمی کنندزیرا معتقدند در صورت عبور از دستگاه های ایکس ری چند سال دیگر مجبورند درآمدی که امروز کسب کرده اند را صرف هزینه های درمان بیماری کنند.

,

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

12 − 1 =

فهرست